Γιατι ανακατασκευασμενο ανταλλακτικο;

Γιατί συμφέρει να αγοράσω ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό αντί να επισκευάσω το δικό μου;

 • Γιατί το κόστος είναι προκαθορισμένο για το budget που διαθέτω. Στην περίπτωση επισκευής του δικού μου ανταλλακτικού, ενδέχεται να προκύψει μη προβλεπόμενο κόστος το οποίο να μην μπορώ τελικά να πληρώσω.
 • Γιατί ο χρόνος αναμονής είναι ελάχιστος. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται χρόνος αναμονής για το στάδιο της διάγνωσης προβλήματος του δικού σας ανταλλακτικού. Το ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό βρίσκεται στο stock της DTC, έτοιμο για συναρμολόγηση.
 • Γιατί γνωρίζω από πού προέρχεται το ανταλλακτικό. Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά δεν βρίσκονται “στον δρόμο”. Είναι εξαρτήματα απολύτως γνήσια και δεν προέρχονται από εταιρείες 2ης ποιότητας.
 • Γιατί «ταιριάζει» απόλυτα στο μοντέλο του οχήματός μου. Το ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό δεν λειτουργεί όπως η μεταμόσχευση καρδιάς που μπορεί να μην την δεχτεί ο οργανισμός. Ταιριάζει απόλυτα στη μηχανή και πολλές φορές ακόμη καλύτερα από το αντίστοιχο καινούριο.
 • Γιατί είναι ανακατασκευασμένο χωρίς πίεση χρόνου. Το ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό είναι το πολύτιμο προϊόν μίας ευαίσθητης, εξειδικευμένης τεχνικά εργασίας που πραγματοποιείται από ειδικούς με πολυετή εμπειρία και γνώση στην επιτυχημένη ανακατασκευή εξαρτημάτων.
 • Γιατί είναι φιλικό προς το περιβάλλον Η ανακατασκευή ανταλλακτικών μειώνει δραστικά τα απορρίμματα από άχρηστα μηχανικά εξαρτήματα στις χωματερές ή σε οποιοδήποτε ανάλογο μέρος, καθώς και την κακόβουλη εκμετάλλευση ανταλλακτικών από τους επιτήδειους του είδους.
 • Γιατί είναι ανα-κατασκευασμένο. Ανακατασκευασμένο ορίζεται το ανταλλακτικό εκείνο το οποίο έχει ξαναφτιαχτεί από την αρχή. Είναι κατάλληλα αποσυναρμολογημένο στα επιμέρους τμήματά του, τα οποία ελέγχονται ένα προς ένα, καθαρίζονται με απόλυτα εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισμού, ανάλογα του υλικού κατασκευής τους και επανασυναρμολογούνται βάσει των εταιρικών προδιαγραφών σε ένα ολοκαίνουριο ανταλλακτικό το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο όχημα για το οποίο προορίζεται.

Γιατί συμφέρει να αγοράσω ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό αντί για καινούριο?

 • Γιατί η σχέση ποιότητας – τιμής είναι άριστη. Η ποιότητα του ανακατασκευασμένου ανταλλακτικού είναι ίση και καμιά φορά ανώτερη του καινούριου, με την τιμή να είναι πολύ χαμηλότερη.
 • Γιατί το ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό είναι γνήσιο. Κάθε ανταλλακτικό που ανακατασκευάζεται είναι απαραίτητα γνήσιο και δεν προέρχεται από μία εταιρεία 2ης ποιότητας.
 • Γιατί έχει εγγύηση, όχι μόνο στο ανταλλακτικό, αλλά και στην εργασία. Η Diesel Tech Center καλύπτει το ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό με εγγύηση 1 έτους ως εξάρτημα και με εγγύηση 1 έτους στην εργασία που έχει πραγματοποιηθεί. Στην περίπτωση του καινούριου, η εγγύηση αφορά μόνο το ανταλλακτικό.
 • Γιατί έχει ίδια διάρκεια ζωής. Το ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό είναι το ίδιο και πολλές φορές καλύτερο σε ποιότητα εφαρμογή και διάρκεια ζωής από ένα καινούριο.
 • Γιατί εξοικονομεί χρήματα στην τσέπη σας για κάποιο άλλο σκοπό. Η χαμηλότερη τιμή επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να εξοικονομήσει χρήματα για να καλύψει μία άλλη ανάγκη που αφορά το όχημά του ή κάποιο άλλο σκοπό .
 • Γιατί είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Το ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό είναι ουσιαστικά ένα ανταλλακτικό που ανακυκλώνεται, επαναχρησιμοποιείται και δεν απορρίπτεται στο περιβάλλον.
  Γιατί δεν είναι μία απρόσωπη συναλλαγή. Το ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό δημιουργείται εξ’ ολοκλήρου στην εταιρεία Diesel Tech Center η οποία δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στους κινητήρες πετρελαίου με εξειδικευμένους μηχανικούς diesel στην ομάδα της. Είναι ανοιχτή καθημερινά και μπορείς να απευθυνθείς στους ειδικούς οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο.

 

MACHINE
PART1
STOCKS 1
MACHINE 2
VIGOS AT WORK